Kedy ste mali k jedlu údenú rybu? Asi dávno nie, lebo na Slovensku sa rybám nikto nevenuje, ak nemáte v rodine rybára, k rybe sa nedostanete. Na našich trhoch sa tento úzkoprofilový tovar už dá kúpiť, v ponuke sú také dobroty ako údený kapor, pstruh, uhor, amur, zubáč a šťuka.

Ryby sú naporcované na podkovičky a pripravené na tanier. Nemusíte mať s rodinou na večeru bravčový rezeň, údenú rybku stačí len prehriať, k tomu zemiačky poliate maslom, nejaká zeleninka a netradičná večera je hotová. Navyše je zdravá, ľahko stráviteľná a chuťovo výborná. Lebo údená rybka je proste mňamka.

Najbližšie Farmárske trhy sa v Piešťanoch pri OD Prior uskutočnia vo štvrtok 10. októbra.

PR

About PNky.sk

Redakcia:
Martin Palkovič – zodpovedný redaktor
redakcia@pnky.sk

Inzercia:
inzercia@pnky.sk
Cenník inzercie

Vydavateľ:
HPA, s.r.o .
Bodona 768/48
92101 Piešťany
Slovenská republika
IČO: 47 465 972