Connect with us

PR Články

El Brasero – nová reštaurácia, ktorá sľubuje výnimočný zážitok všetkých zmyslov

Published

on

Kuracie stehno plnené Foie Gras a marhuľovou fášou podávané s domácim
karlovarským knedlíkom, blanšírovanou zeleninou a kuracím jus alebo Teľací steak s restovanou cibuľou a šampiňónmi, jarnou zeleninou a špeclami – to je len malá upútavka na výnimočné gastronomické špeciality, ktoré si od dnes môžete vychutnať v novej reštaurácii El Brasero na prízemí hotela Pavla.

Kuracie prsia Supreme plnené bryndzou podávané so špargľovým rizotom,pečenými cherry rajčinami a kuracím jus

Za vznikom reštaurácie stoja prevádzkovatelia tematických reštaurácií Le Griffon a Elizabeth. El Brasero sa zameriava sa na prípravu jedál na drevenom uhlí, ktoré im vozia až z ďalekej Argentíny. Jedlá pripravujú v špeciálnom uzavretom grile vyrobenom na zákazku v Barcelone. Jedálny lístok je zostavený tak aby vyhovel aj tým najnáročnejším.

Okrem v úvode spomenutých mäsitých špecialít nájdete v jedálnom lístku i jedlá z čerstvých rýb ako Tigrie krevety a chápadlá z kalamára so sépiovými krúpami a
krevetovou omáčkou, či Morského vlka na špenáte a cesnaku so cherry rajčinami, batátovým pyré a rybacou omáčkou.

Morský vlk na špenáte

Tigrie krevety a chápadlá z kalamára

Pochutiť si môžete tiež na krémových rizotách z arborio ryže ako napr. Krémové arborio rizoto s mascarpone a kúskami sušených kačacích pŕs a samozrejme na rôznorodých steakoch (flank, rib eye, Tennessee steak…).

Cviklové arborio rizoto z kúskami cvikle a parmezánom

Za zmienku určite stojí spomenúť, že v jedálnom lístku nájdete aj Tomahawk steak, ktorý má cca 1 kg a ponúkajú ho pre dve osoby alebo pre jednu veľmi hladnú.

Mäsá sa pripravujú pri vysokej teplote vďaka čomu zostávajú šťavnaté a kvalitné drevené uhlie dodáva jedlu jedinečnú chuť. Jedlá pripravené takýmto spôsobom sú označené na jedálnom lístku BBQ.

Tomahawk steak

Reštaurácia pripravuje aj obedové menu a víkendovú menu. Príjemné posedenie na terase
uvítajú iste i cyklisti, ktorí si svoj bicykel môžu odložiť do stojana hneď v tesnej blízkosti terasy.

El Brasero na prízemí hotela Pavla na nábreží Váhu otvára dnes v piatok 12. júna o 17:00 h. Neváhajte a príďte si vychutnať jedinečný zážitok zo špičkovej gastronómie.

Tennessee steak-sviečkovica marinovaná v Jack Daniels whiskey BBQ

Rib eye – vysoký roštenec časť hovädzieho chrbta s veľkým mramorovaním BBQ

Rolka z hovädzieho lýtka na červenom víne s cesnakovo-majoránkovým krupotom a konfitovanou mrkvou

Teľací steak s restovanou cibuľou a šampiňónmi, jarnou zeleninou a špeclami BBQ

Sous – vide bravčová krkovička so zelerovým pyré, kúskami pečenej zeleniny a domácimi šúľancami na medveďom cesnaku BBQ

Parfé z bazového kvetu

Pečený ananás BBQ s karamelovým kokosom a vanilkovou zmrzlinou

PR

Názory

ŽiWell pozýva na degustačné menu z Libanonu

Published

on

By

Séria obľúbených degustačných večerov pokračuje. Na štvrtkový (18. marca) večer sú prepravené špeciality libanonskej kuchyne:

1, Muhammara – dip z červenej papriky a orechov s pita chlebom (orechy, lepok)

2, Libanonské mäsové guličky v paradajkovej omáčke so škoricou

3, Mujadara – šošovicová ryža s karamelizovanou cibuľou

4, Sladké, sezamové tahini cookies s mandľovou múkou a medom (sezam, orechy)

Jedlo si môžete zobrať so sebou z Piešťanského pivovaru alebo vám ho dovezú domov. Celé menu má cca 600 g a vystačí pre 1 veľmi hladného alebo 2 mierne hladných gurmánov. Cena kompletného menu je 9,90 €.

Objednávajte do štvrtku 15:00 h. Rozvoz od 17:30 do 19:30 h. Využite akciu a zľavu viac ako 30%. Objednajte si set 6 x 0,44 l plechovka Staročeský ležiak ŽiWELL. Bežná cena 14,40 € zľavnená cena teraz 9,90 €. Recenziu na toto výborné pivo nájdete tu.


REZERVÁCIA:

Urobte si rezerváciu a pomôžte nám naplánovať, koľko porcií uvariť, zároveň si svoju porciu pozichrujete.

Do správy SMS cez FB alebo whatsapp 0949 409 900, 0948 191 750, napíšte:

MENO:

ČAS:

POČET PORCIÍ:

ADRESU ak chcete menu doviezť domov:

TELEFÓN:

CHCEM set 6x plechovka piva ŽiWELL za 9,9 € ÁNO/ NIE


PR / Photo by Christelle Hayek on Unsplash

Continue Reading

Novinky

Dukátové buchtičky aj ďalšie pochúťky si môžete objednať cez e-shop

Published

on

By

Piešťanský pivovar ŽiWell spustil e-shop, ktorý umožňuje expresné objednávky z celotýždňového menu.

Jedlo si môžete objednať na rozvoz alebo osobný odber (Rekreačná 3). Piešťanský pivovar ŽiWell pripravil pestrý výber, na svoje si prídu aj vegetariáni. Rozvoz po Piešťanoch, Banke a Moravanoch nad Váhom je zdarma. Rozvoz do 15 km stojí 1,5 eur a pri objednávke nad 20 eur je tiež zdarma.

Celú ponuku nájdete na https://jedlo.ziwell.sk. Objednávať môžete aj cez WhatsApp 0949 409 900.

PR

Continue Reading

PR Články

Trhaný burger, divinové ragú aj ďalšie špeciality si môžete objednať cez e-shop

Published

on

By

Piešťanský pivovar ŽiWell spustil e-shop, ktorý umožňuje expresné objednávky z celotýždňového menu. Jedlo si môžete objednať na rozvoz alebo osobný odber (Rekreačná 3). Piešťanský pivovar ŽiWell pripravil pestrý výber, na svoje si prídu aj vegetariáni. Rozvoz po Piešťanoch, Banke a Moravanoch nad Váhom je zdarma. Rozvoz do 15 km stojí 1,5 eur a pri objednávke nad 20 eur je tiež zdarma. Celú ponuku nájdete na https://jedlo.ziwell.sk. Objednávať môžete aj cez WhatsApp 0949 409 900. PR

Continue Reading

Reklama

Populárne články