KoktailReklama

Naučte sa pripraviť rýchle a chutné talianske menu

By 7. novembra 20129 novembra, 2012No Comments

Predjedlo, hlavné jedlo aj dezert v naozajstnom talianskom štýle naučí účastníkov kurzu Domoss Kulinarium pripravovať šéfkuchár z Milána.

V priestoroch kuchynského štúdia Domoss – Sykora zažijete 12. novembra koncert vôní a chutí. Školu varenia v Piešťanoch s názvom Domoss Kulinárium povedie Pierluigi „Gigi“ Comi, dlhoročný majiteľ vychýrenej reštaurácie v centra Milána ocenenej Zlatou vareškou. Na Slovensku sa tento odborník na taliansku kuchyňu preslávil piešťanskou reštauráciou G. Cesare a tohtoročnou účasťou v televíznej súťaži Masterchef.

Domoss Kulinárium sazačne 12. novembra o 16.00 h v priestoroch kuchynského štúdia Domoss – Sykora. Účastníci kurzu varenia sa naučia, ako sa dá pripraviť dobré jedlo aj bez striktného dodržiavania receptu. Gigi im predvedie, že je dobré spoliehať sa na vlastné chute. Talianske menu bude pozostávať z krevetového kokteilu, hlavného jedla Linguine alla Pugliese a dezertu Zabaglione.

Cena kurzu je 40 eur. Prihlásiť sa môžete ihneď prostredníctvom on-line formulára. Viac informácií nájdete tu.

About

Redakcia:
Martin Palkovič – zodpovedný redaktor
redakcia@pnky.sk

Inzercia:
inzercia@pnky.sk
Cenník inzercie

Vydavateľ:
HPA, s.r.o .
Bodona 768/48
92101 Piešťany
Slovenská republika
IČO: 47 465 972