Obľúbený kulinársky program si opäť pozval študentov Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera. Počas natáčania relácie Tajomstvo mojej kuchyne s Kamilou Magálovou pripravili Magdaléna Žemlová a Jana Kormanová doboškový rez, ktorý má v rodine prof. Katky Sedlákovej tradíciu viac ako 100 rokov a kopulky, plnené plnkou z čaju matcha. Reláciu odvysiela RTVS 13. apríla o 18.15 h.

hotelka-01

REKLAMA:

Monitoring_dirofilaria_pes

Text: Tlačová správa HAĽW Foto: RTVS/Archív HAĽW

 

About

Redakcia:
Martin Palkovič – zodpovedný redaktor
redakcia@pnky.sk

Inzercia:
inzercia@pnky.sk
Cenník inzercie

Vydavateľ:
HPA, s.r.o .
Bodona 768/48
92101 Piešťany
Slovenská republika
IČO: 47 465 972