Sezóna ríbezlí je v plnom prúde a keď náhodou neviete čo s nimi, vyskúšajte náš recept na tvarohovo- ríbezľový koláč. Príprava je naozaj jednoduchá, dohromady aj s pečením nám zabrala približne hodinu. Jediný problém je, že koláč bol veľmi dobrý a zjedli sme ho skoro okamžite.

Suroviny potrebné na prípravu:
• 1 šálka hladkej múky
• 1/2 šálky kryštálového cukru
• ½ balíčka kypriaceho prášku do pečiva
• 3 ks vanilkový cukor
• 1 vajce
• 100 g masla
• 1/2 šálky mlieka
• 200 g tvaroh
• pol téglika kyslá smotana
• miska ríbezlí
Pečieme na 180 stupňov približne 40 minút.

-lt-

About PNky.sk

Redakcia:
Martin Palkovič – zodpovedný redaktor
redakcia@pnky.sk

Inzercia:
inzercia@pnky.sk
Cenník inzercie

Vydavateľ:
HPA, s.r.o .
Bodona 768/48
92101 Piešťany
Slovenská republika
IČO: 47 465 972