Prípravu Majstrovského gulášu, ktorý prinášame v dnešnom video recepte Ako na to…, sme varili v kotli spolu s GulášmajstromJurajom Hromadom, ktorý si tento titul vyslúžil spolu so svojím víťazným tímom Julto na 4. ročníku súťaže vo varení Sĺňavského gulášu. Gratulujeme a želáme dobrú chuť!

[youtube]https://youtu.be/3_eXuOiwAm8[/youtube]

REKLAMA

bio dia web baner 300x300 apr15

Suroviny na prípravu (pozor, pri konzumácii sa počíta s väčšou partiou jedákov bez uvedenia presného počtu…):  

4 kg mäsa, 2 hlavičky cesnaku, 2 kilogramy cibule, ½ kg masti, 5 ks väčších rajčín, 150 – 200 ml rajčinového pretlaku, rasca, pol fľaše červeného vína, soľ, mletá červená paprika, podravka, mleté čierne korenie, majorán (podľa chuti).

Prečítajte si aj: O titul gulášmajstra bojovalo sedem tímov

-lt-

About PNky.sk

Redakcia:
Martin Palkovič – zodpovedný redaktor
redakcia@pnky.sk

Inzercia:
inzercia@pnky.sk
Cenník inzercie

Vydavateľ:
HPA, s.r.o .
Bodona 768/48
92101 Piešťany
Slovenská republika
IČO: 47 465 972